Dus zo maak je wraps! – bakken en stomen

Dus zo maak je wraps. Nooit geweten dat bakken en stomen zo veel kan toevoegen aan de smaak. Alles moet snel en makkelijk, liever een voldoende resultaat dan een geweldig resultaat. Soms is een kleine bijdrage in de vorm van tijd, heel erg de moeite waard. En in die paar minuten wachttijd, bedenk je vast wat je gaat doen met eventuele leftovers :-).

bruin gebakken wrap

Het recept van deze Oosterse wraps vond ik wederom door te Googlen. Na het bereiden van de inhoud en het vullen van de wrap, maak je het geheel als volgt af.

Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Leg de tortilla’s met de naad naar beneden in de pan en bak ze tot ze lichtbruin zijn, ongeveer 30 seconden per kant. Nadat alle kanten bruin zijn leg je de tortilla’s weer met de naad naar beneden en doe je 60 ml water in de pan. Doe een deksel op de pan, zet het vuur lager en laat stomen tot al het water is verdampt.
Advertenties
Een reactie plaatsen

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: