Over Leftovercooking

Gewoon beginnen!

Ik ben een lekkerbek, hou van gezelligheid en geniet graag samen met vrienden van lekker en verantwoord of bijzonder eten en drinken.  Ik kan me verliezen in het bij elkaar zoeken van leuke recepten en daarna de uitdaging aangaan om alle (vaak niet alledaagse) ingrediënten bij elkaar te sprokkelen. Het liefst vermijd ik daarbij de grootgrutters en doe ik een beroep op de lokale ondernemers; groenteboer, fruitboer, drogist, toko, slager, kaasboer, bakker en ik ben ook fan van de markt.

Als je alleen woont is het vaak lastig om gedoseerd je eten in te kopen. De kleine winkels helpen daar wel bij, want dan zit je niet vast aan standaard verpakkingen. Omdat het ‘sund’ is om eten weg te gooien, kook ik al tijden met dat wat nog in m’n koelkast ligt.

Iedere dag genieten van (restjes, kliekjes) lekker eten en drinken, dat kan iedereen. Mijn tips en ideeën zijn toepasbaar als je:

  • voedsel verspilling zonde vindt
  • geld wilt besparen
  • bijzondere recepten zoekt
  • van afwisseling in je menu houdt
  • een simpele keuken hebt
  • ideeën op wilt doen

Tot nu toe heb ik mijn #leftovercooking enthousiasme steeds gedeeld in microblog vorm met mijn Twitter en Facebook netwerk. Waarom dan niet gaan bloggen? Het lijkt zo lastig, vooral om het vol te houden, maar als je het niet probeert, dan weet je het nooit! Daarom ben ik bij deze gewoon begonnen!

Leftovercooking ben ik gestart om mijn passie over lekker eten met minimale verspilling te delen. Voor meer informatie over Carlijn Wagemakers, kijk je op:

@carlijnw

Volg mijn blog met Bloglovin

Zoek je contact? Vragen, opmerkingen of suggesties kun je mailen naar info@leftovercooking.nl.

Een gedachte over “Over Leftovercooking

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s