Avocado dip met tahin

Avocado dip met tahin

avocado dip

  • 2 rijpe avocado’s (totaal 250 g vruchtvlees)
  • 1 à 2 el citroensap
  • 1 el tahin
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 el munt, fijngesneden
  • eventueel een mespunt gedroogde chilivlokken

Pureer in de keukenmachine het avocadovruchtvlees glad met het citroensap, de tahin, de olie en de knoflook. Meng er de munt door en voeg naar smaak zout en peper toe. Serveer de dip besprenkeld met wat olijfolie en desgewenst wat chilipepervlokken.

Lekker met Turks brood.

Bron: Elle etenBekijk ook:
Bieten dip met tahin
Pompoen dip met tahin

Advertenties
Volgende bericht
Een reactie plaatsen

4 reacties

  1. Rode kool couscous salade met granaatappelpitjes | Leftovercooking
  2. Sinaasappel-avocadosalade | Leftovercooking
  3. Tahin bieten dipsaus | Leftovercooking
  4. Pompoen dip met kaneel | Leftovercooking

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: