Citroentaartjes met limoncello

Enige tijd geleden werd ik getipt om mijn citroentaart recept te delen in de zoektocht van Ciao tutti naar dessert recepten met limoncello.citroentaartjes van Carlijn

Wat heb ik te verliezen? Deze uitdaging valt in de categorie van ‘gewoon beginnen‘. Hop, bescheidenheid aan de kant en dat recept met limoncello onder de neus van de redactie van Ciao tutti houden.

In mijn versie van de Torta al limone gebruik ik namelijk limoncello in de topping en als aanvulling op de citroensap voor de vulling van de taart.

En ja!! Ik kreeg het leuke bericht dat mijn recept uitgekozen is, want het is “Echt een superlekkere taart!”. Dit is de Citroentaart van Carlijn zoals die opgenomen is door Ciao tutti. Het is een publicatie in de kerstspecial van 2013 geweest.

Trots!
Natuurlijk ben ik trots. Super trots zelfs. Zo trots dat ik dit bericht er aan wijd 🙂

De volgers van mijn blog kennen het recept inmiddels wel. Het is geïnspireerd door de leftovers van het maken van limoncello; de citroensap.

Het recept op dit blog is voor een complete taart. De versie van de taartjes op de foto zijn met een kookring uit een plaattaart-versie gestoken. Dit geeft een mooi effect voor een chique of feestelijk diner.

Jouw recept op Leftovercooking?

Heb jij een recept in de categorie Lefovercooking wat je graag wilt delen? Ik ben benieuwd!! Stuur me een bericht of reageer hieronder met jouw idee of tip. Ik laat je graag ervaren hoe het voelt om jouw recept gepubliceerd te zien.

Gerelateerde berichten:
De winnende citroentaart
Torta al limone

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s