Toetje: Romige yoghurt met honing

mascarpone 200x200Een heerlijk doordeweeks nagerecht noem ik over het algemeen een toetje. En ik hoop vaker mascarpone over te hebben. Dan eten wij weer romige yoghurt toe.

Romige yoghurt met honing

(4 personen)

  • 1/2 bakje mascarpone (à 250 g)
  • 125 g Griekse of Turkse yoghurt
  • rozenwater
  • 4 tl honing
  • geroosterd amandel-schaafsel

Klop de mascarpone luchtig en schep de yoghurt erdoor. Breng op smaak met een paar druppels rozenwater.
Serveer met honing en geroosterd amandel schaafsel.

Andere gerechten met Mascarpone
champignonsoep
wortelsoep met basilicum
pastinaakstamppot
pasta

Bron: delicious magazine januari 2013

Advertenties
Een reactie plaatsen

2 reacties

  1. Tiramisù classico en tiramisu met banaan | Leftovercooking
  2. Pastinaakstamppot met zalm | Leftovercooking

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: