Ravioli met salieboter

Ravioli, net als pizza, hartige taart en frittata een gerecht waar je allerlei leftovers in kan verwerken. Als voorgerecht van een dinertje, maakte ik ravioli op basis van een recept van delicious. magazine. Heel makkelijk een dag eerder voor te bereiden.
Het recept geeft pompoen met amaretti als vulling aan. Nu kon ik op dat moment geen pompoen krijgen, dus heb ik geroosterde bospeen als alternatief gebruikt.

Ravioli

Naar mijn persoonlijke smaak heb ik er maar een klein handje koekjes in gedaan. De koekjes zijn namelijk nogal aanwezig.

Omdat deze vulling minimaal was, bracht een klein onderzoek in mijn koelkast me bij wat paddenstoelen. Dat is fijn, een paddenstoelen vulling met sjalotje, knoflook en drupje room.

Naar mijn persoonlijke smaak was de paddenstoelen ravioli met salieboter de meest makkelijke en lekkere. De amaretti ravioli is een spannende combinatie, maar wat minder toegankelijk. Overigens maakt de salieboter veel goed.

De ravioli die over is, vries ik (ongekookt) in. Ook de overige salieboter wordt afgekoeld en bewaard. Ook lekker om je (zoete) aardappelpuree mee op smaak te brengen.

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s