Heb jij deze top tip van 2011 al uitgevoerd?

Je kunt er niet omheen, lijstjes. Nu het jaar op z’n einde loopt, is het tijd om terug te blikken. Wat is er goed gegaan, wat was een flop.

De top leftovercooking tip van 2011 is toch wel: “Het vocht van de stoofperen kan je met wat extra suiker inkoken tot siroop of stroop. Lekker bij een blauwe kaas of als smaakmaker in een cocktail!”    proost

De tweet met het grootste bereik is: “Welk voedsel belandt bij jou meestal in de prullenbak omdat je niet weet wat je er mee moet? #dtv #durftevragen”

Mijn belangrijkste moment was het daadwerkelijk starten met bloggen en het publiceren van mijn eerste bericht op 8 november 2011. Het bericht ‘Gewoon beginnen’ voert dan ook de lijst aan van meest bekeken artikelen.

Top 5 best bekeken artikelen op deze blog:

1. Gewoon beginnen
2. Wat een weekend!
3. Ferrero Rocher voor mannen
4. Zoet zure high wine
5. Pompoensoep met chilipeper, kokosmelk en koriander

Verder was de drukst bezochtte dag van mijn blog op 27 december 2011.

Tot zover de stats van 2011.

Wat gaat 2012 brengen? Ik heb genoeg ideeën, maar de tijd om aan aan de site te werken wordt ook schaarser. De frequentie van het aantal artikelen zal wat minder worden. Dat betekent dus dat de kwaliteit omhoog moet. En daar kan ik alle tips bij gebruiken. Wat wil jij vooral zien, lezen, horen over het koken met leftovers?

Laat jouw vragen en ideeën achter en proost vanavond op een jaar vol mooie gerechten, nieuwe smaken en vooral een ‘no waste’ 2012!

ENJOY!!!

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s