Geroosterde tomaatjes

Tomaten smaken het lekkerst als ze geroosterde zijn. Of je nou een pastasaus maakt, een soep of de tomaat als garnering gebruikt.
geroosterde tomaatjes
  • (cherry) tomaatjes
  • tijm of rozemarijn
  • olijfolie
  • zout

Vet een schaaltje, bakplaat, stuk aluminiumfolie of bakpapier in. Leg er de tomaatjes op, desgewenst gehalveerd en bestrooi met tijm, zout en nog wat olie. Rooster de tomaatjes 30 minuten in de oven op 200 graden.

In de tussentijd kan je je gerecht verder bereiden. Klaar terwijl u wacht.

Advertenties
Een reactie plaatsen

4 reacties

  1. Leuke site ik zal hem regelmatig komen bezoeken. Heb zelf ook een “kookblog” misschien kun je bij mij ook nog op leuke ideeën komen. Kom gerust eens kijken op lekkerensimpel.com

    Like

    Beantwoorden
  1. Thaise tomatensoep met geroosterde tomaten en kokosmelk « Leftovercooking
  2. Out-of-the-box met gnocchi, wortel, selderij, tomaat en chorizo « Leftovercooking

Wat vind jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: