We hebben de ene Klaas net uitgezwaaid en de volgende Klaas dient zich al weer aan. Dit weekend is in vele Nederlandse huishoudens de kerstboom neergezet.
Hierbij wint de kerstboom met kluit aan populariteit, die van de gezaagde boom neemt af. Dat is mooi, want als je ‘m dan na Driekoningen aftuigt en leftover hebt, kan ie zo de tuin in.
De stijl van de versierde kerstboom, zegt vaak veel over de versierder. Dit noemen we dan smaak. De boom kan je smakelijk maken met chocolade kerstkransjes of, zoals ik dat doe, met leftover Sinterklaas goed.
Met taai taai, schuimpjes of chocolade munten kan je je boom versieren. Jas er een haakje doorheen of knoop ze met een mooi lint in de boom.
En dit heet dan leftoverdecoration. Of gewoon een gezonde keuze, beter in de boom dan opeten…
En met drie koningen je kerstdecoratie alsnog uit de boom eten 🙂
LikeLike
Bij deze ben je uitgenodigd!
LikeLike